Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Bun venit

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Radiera

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege si trata Starea de sanatate
«Radiera »


    Tapping-EFT -- radiera

Pentru

Panica/anxietate, frici/fobii, depresie, furie, dependente (dulciuri, gusturi, alcool, cafea, tigari, droguri, etc.), ADHD, traume, abuzuri (fizice, emotionale), sindrom de oboseala cronica, stres, insomnie, probleme de vedere, slabire, dureri, alergii, psoriazis, tensiune, diabet, astm, disfunctii sexuale, probleme urinare etc.

Avantaje
1.- Nu implica proceduri chirurgicale
2.- Nu se folosesc ace
3.- Nu se folosesc medicamente sau substante chimice
4.- Nu se impinge si nu se trage de corpul uman
5.- Sunt proceduri inofensive (bateri, murmurari, rotiri de ochi). Milioane de persoane au utilizat Tapping-EFT si contestatiile sunt sub 1%!

 • Imaginati-va... daca ati putea folosi aceasta radiera - singura - oricand ati ales acest lucru.

 • Imaginati-va... o modalitate de a corecta "tendinta de negativitate" a creierului si de a castiga o mentalitate pozitiva.

 • Imaginati-va... ca faceti acest lucru in intimitatea propriei case - nu este necesar niciun medic sau terapeut.

 • Imaginati-va... ca radierul functioneaza rapid si metodic pentru a sterge o intreaga retea de evenimente negative.

 • Imaginati-va... ca aveti puterea de a sterge toata frica, resentimentul si durerea din amintirile incarcate emotional.

 • Imaginati-va... ca gasiti pace interioara in inima si mintea voastra si sa va bucurati de un viitor liber de ranile trecutului.

 • Aceasta este promisiunea procedurii personale de pace! Va ofera o radiera magica pentru sentimentele negative.

 • Procedura de pace personala sau PPP se bazeaza pe decenii de cercetare. Studiile stiintifice arata ca aceasta radiera magica este reala si eficienta si ca poti invata sa o folosesti singur.

 • Guma in sine se numeste Taping-EFT, prescurtarea pentru tehnici de libertate emotionala. Pe baza a peste 100 de studii clinice, Tapping-EFT este eficient pentru anxietate, depresie si PTSD. Poate literalmente "sterge" reziduurile emotionale toxice ale unui eveniment traumatic in cateva minute.

 • .Procedura de pace personala se realizeaza utilizand Tapping-EFT pentru a sterge emotiile negative.

 • si asa mai departe..............

  Poti sa faci asta. Stiu ca poti. Si cand o veti face, acea greutate emotionala pe care ati ales sa o stabiliti va va ajuta sa va faceti calatoria in viata continua mult mai libera si mai placuta.

  Energia universala este accesibila oricui. Nu trebuie sa fii medium sau sa fi absolvit vreo facultate. E la fel de simplu ca invatarea faptului ca, in orice moment, scanteia divina este in noi si cu noi, ca sa ne ajute si sa ne calauzeasca. Tot ce trebuie sa facem este s-o acceptam.

  Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

  Revino la Site clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.