Daca crezi ca esti sanatos sau nu, ai intotdeauna dreptate!

Meniu

Bun venit

Ioan Mudura

Tel: 0744 618 042
Skype: ioan.mudura
Email:
ioanmudura@yahoo.com

Concluzia

Viata --- vazuta altfel !...

Avem in fata
Cea mai interesanta forma de a intelege si trata Starea de sanatate
«C o n c l u z i a»


    C o n c l u z i a. . .

Incepem atacarea problemei cu "Concluzia"

.

Sistemul imunitar este exact asa cum spune si numele - un sistem si nu o singura entitate. Iar pentru a functiona bine, are nevoie de echilibru si armonie.

Factori ca, dieta, exercitiile fizice, varsta, stresul psihologic si alti factori influenteaza raspunsul imun al organismului. Exista numeroase dovezi privind modul in care acesti factori influenteaza buna functionare a sistemului imunitar.

Este important sa retinem ca adoptarea unui stil de viata sanatos inseamna o imunitate eficienta. In cazul deprimarii sistemului imun, pot fi utile anumite suplimente alimentare - acizi grasi esentiali din seminte de in, canepa, peste, nuci, vitamine - A, B2, B6, C, D, E, antioxidanti, preparate din plante sau probiotice.

Insa nu intotdeauna sistemul imunitar functioneaza perfect, de aceea il putem "ajuta", stimuland imunitatea, pe langa folosirea unor suplimente alimentare speciale si prin adoptarea unui stil de viata sanatos, avem posibilitatea de contribui substantial la echilibrarea imunitatii utilizand "echilibrarea energetica". Iata tot ce trebuie sa stii despre cresterea imunitatii.

Un aport alimentar echilibrat este foarte important pentru buna functionare a sistemului de aparare al organismului, insa, niciun aliment, nicio vitamina sau alt tip substanta, nu ofera garantia unei protectii totale,

Incepem atacarea problemei cu "Concluzia"

Iata problema mea

Imaginati-va viata ca pe o carte electronica. Fiecare eveniment important este un capitol..

Care capitol a fost atat de oribil incat ati dori sa apasati pe "Stergeti"?

Cu totii avem evenimente in trecutul nostru care au fost atat de traumatizante incat ne-ar placea sa le stergem. Daca viata ar avea un buton "sterge".

Pentru tine - care sunt primele 3 evenimente?.

Tapping-EFT are o tehnica stralucitoare pentru stergerea acestora. Se numeste procedura de pace personala. Este ca o radiera pentru emotia negativa atasata evenimentelor traumatice.

Procedura de pace personala va ghideaza, pas cu pas, prin tapotarea impactului emotional al fiecarui eveniment tragic/neplacut. .

Aceasta abordare sistematica a ajutat mii de oameni sa-si elibereze trecutul si sa obtina/realizeze un viitor mai luminos.

Tapping-EFT, este o resursa/posibilitate pentru vindecare si fericire, care creeaza conditiile pentru transformrea Proceduri de pace personala intr-un mod simplu si usor.

Se pot obtine rezultate extraordinare simplu si usor.

Daca nu aveti un buton de stergere pentru traumele dvs. anterioare suna la telefonul din stanga Site-ului si un vis va deveni realitate.

Energia universala este accesibila oricui. Nu trebuie sa fii medium sau sa fi absolvit vreo facultate. E la fel de simplu ca invatarea faptului ca, in orice moment, scanteia divina este in noi si cu noi, ca sa ne ajute si sa ne calauzeasca. Tot ce trebuie sa facem este s-o acceptam.

Ca de fiecare data - atitudinea - are o mare influenta/importanta. Nu trebuie sa spui cã nu ai timp sau nu ai bani pentru a avea un stil de viata sanatos care sa-ti aducã relaxare, dragoste de vita si atitudine pozitivã.

Revino la Site clic aici,

"Nimic nu este mai scump decît o şansă ratată."
H.Jackson BROWN Jr.

Copyright © Ioan Mudura - Viata vazuta altfel - 2021. All Rights Reserved.